Aktuális

Szerencs Város Önkormányzatának egy sikeres pályázata eredményeként megkezdik a Kossuth Lajos- és Bányai János (korábban Fürst Sándor) utak felújítását.

Mint azt Szabó Lászlóné a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztályának vezetője elmondta, a beruházás mintegy hatvanmilliós, a Magyar Kormány által nyújtott támogatásból valósul meg a Tokaj-hegyaljai Települések Infrastrukturális Fejlesztésén belül. A két utca felújítása már most, az ősz folyamán elkezdődik és – várhatóan – be is fejeződik, lévén egyhónapos munkáról van szó.

A támogatásból megoldják az utcák teljes aszfaltozását, a szegélyek javítását, a Kossuth út vízelvezető rendszerének rekonstrukcióját. A járdák és parkoló felületek javítását a Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft. saját erőből végzi el, ám ezeknek a munkálatoknak a kezdése átcsúszik a jövő évre, vagy ha az időjárás engedi, az idei esztendő őszének végére.

A délelőtti órákban október 16-án megkezdődtek az útfelújítási munkálatok a Kossuth Lajos utcában, ahol egy lánctalpas munkagép a felső betonréteget marta fel. 

Bejárási fotók: Serfőző László - Munkálati fotók: Szerencsi Hírek

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.