30:13-ra kikapott a Szerencs VSE női kézilabda csapata. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megtartott november 20-i mérkőzésen a szerencsiek a vendégcsapat Diósgyőri KSE gárdáját fogadták.

Alsózsolca ellen játszotta soron következő mérkőzését a Szerencs VSE női kézilabdacsapata május 19-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Idei első tavaszi meccsét játszotta március 17–én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban a Szerencs VSE női kézilabdacsapata. A Mezőkeresztes VSE ellen vívott küzdelemben együttesünk 21–41 arányban alulmaradt.

 

A nyíregyházi Kölcsey DSE junior kézilabdacsapata nyerte a február 7-én Szerencsen megrendezett Kulcsár Anita Emléktornát. Az eseményen részt vett Kulcsár Sándorné, az egykori világklasszis sportoló édesanyja és Farkas Ágnes, Anita korábbi csapattársa is.

Szerencs Város Sportegyesülete 2016. február 7-én a helyi születésű, világklasszis kézilabdázó emlékére rendez tornát. Az első mérkőzés 8.45-től kezdik a Kulcsár Anita Sportcsarnokban, ahol a házigazda Szerencs VSE mellett a Kölcsey DSE, AVG Sárospatak és Miskolc VSC gárdái lépnek pályára. A torna fővédnökei: Kulcsár Sándorné és Farkas Ágnes, válogatott kézilabdázó, Anita volt csapattársa. A rendezvényre a belépés díjtalan, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A szerencsi származású világklasszis kézilabdázó tiszteletére tartottak megemlékezést 2016. január 21-én a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában. A tizenegy esztendővel ezelőtt, 2005. január 19-én tragikus autóbalesetben elhunyt helyi születésű, válogatott sportoló domborműve és márványtáblája előtt idén is lerótták tiszteletüket a szerencsiek.

 Tiszaújvárosi SE ellen játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Szerencs VSE női kézilabda-csapata. Együttesünk 2015. november 22-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban 17-31 arányban szenvedett vereséget a vendégektől.

View the embedded image gallery online at:
http://www.szerencsihirek.hu/kezilabda#sigFreeIda00374ec64

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei bajnokság hétvégi fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Szerencs VSE női kézilabdacsapata. Együttesünk november 14-én a Diósgyőri KSE-t fogadta a Kulcsár Anita Sportcsarnokban, ahol a vendégek 16-22 arányban nyerték meg a találkozót.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsőként a legfrissebb helyi hírekről.

20170325 Balla Butor Hirdetes

20170304 victofon

20170304 farkas

20170325 Mikrohitel Program Hirdetes

riwex allashirdetes