Közérdekű

Szerencs Város Önkormányzata 2018. szeptember 27. napján tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételének elősegítése érdekében csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2018. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás forrását és kiírja a pályázatot.

Az önkormányzat felhívja a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét, hogy a pályázattal kapcsolatban bővebb információkat ide kattintva lehet elolvasni. 

Nyomatékosan felhívják a figyelmet, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges

melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a vonalkóddal rendelkező pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva szükséges az önkormányzat polgármesteri hivatalában benyújtani. Amennyiben a felhasználó korábban már regisztrált az Eper Bursa rendszerben, nem szükséges a regisztrációját megújítani, hanem a korábban használt jelszavával léphet be a rendszerbe. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. november 6.

Pályázati adatlap: Letöltés

Felülvizsgálati adatlap: Letöltés

Forrás: Szerencs.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.