Labdarúgás

Nagyarányú győzelmet arattak a Szerencsi VSE labdarúgói a B.A.Z. megyei II. Kelet Felnőtt labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.

A szerencsiek a Telkibánya ASE csapatát fogadták szeptember 14-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen. A hazai csapat Ternyik Máténak köszönhetően a 7. percben megszerezte a vezetést. A szerencsiek második góljára a 19. percig kellett várni, amit Kiss Krisztián rúgott, ezután Ternyik Máté az első félidőben még további kettő gólt lőtt. A második félidőben a szerencsiek magasabb fokozatra kapcsoltak.

A gólsorozatot ismét Ternyik Máté gólja indította el az 52. percben. Ezt követően Diószegi Kristóf az 55. és a 62. percben talált a vendégek hálójába. Az utolsó előtti gólt Jäger Máté a 68. percben szerezte, legvégül pedig Lakatos István találatával kialakult a 9 gólos győzelem.

A mérkőzésre kilátogató nézők egy igazán gólgazdag játékot láthattak. A végeredmény Szerencs VSE – Telkibánya ASE 9:0. Az U19-es játékosok szintén 9:0 arányú győzelmet vívtak ki, amivel továbbra is veretlenek. A következő mérkőzés szeptember 22-én idegenben a Taktaharkány SE ellen lesz. A Szerencs VSE játékosai és a szurkolók a mérkőzés után körmenettel emlékeztek meg a csapat szeptember 7-én elhunyt kapusedzőjéről, Lukács Bertalanról.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.