Sziréna

Lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 26 éves tolcsvai férfival szemben.

A gyanúsított 2017. május 14-én 3 óra körül bement egy rátkai ház udvarára, ahol megpróbált elhajtani egy ott parkoló személygépkocsival, de nekiütközött a lakáshoz tartozó előtetőnek. A zajra felébredő házigazdák elől a hívatlan látogató elmenekült. A férfi mindeközben közben még két portára tört be. Az egyik helyről elektromos kerékpárt, a másikról pedig 10 üveg bort lopott el.

Fotó: police.hu

A bejelentéseket követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves tolcsvai férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A Szerencsi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást 2017. május 15-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A rendőrség az eljárás eredményeként megtalált, majd lefoglalt elektromos kerékpárt, illetve a bor egy részét visszaszolgáltatta jogos tulajdonosainak.

Forrás: police.hu

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.