A Református Iskolák Országos Úszóversenyét rendezték meg április 15-én és 16-án Mezőtúron. Városunkat Váczi Kira és Fige Bálint képviselte. Több mint 300 fő vett részt a versenyen, ahol profi, igazolt versenyzők között álltak helyt a szerencsi diákok.

Szerencs iskoláit négy egyéni versenyző és két váltó képviselte a március 19-20-án, Miskolcon megrendezett Úszó Diákolimpia országos döntőjén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Úszó Szövetség 2016. március 11-én immár 13. alkalommal rendezte meg díjátadó ünnepségét. Idén az év sportolója címet a Szerencs VSE úszószakosztályának döntése és az elért eredmények alapján Váczi Kira, a Rákóczi Zsigmond Református Iskola tanulója és Szemán Balázs, a Bocskai István Katolikus Gimnázium diákja kapták.

Hat aranyéremmel tértek haza a szerencsi sportolók a közelmúltban megrendezett Úszás Diákolimpia Megyei Döntőjéről. A február 10-én Miskolcon megtartott versenyen egyéniben és váltóban is eredményesek voltak fiataljaink, akik továbbjutottak az országos fináléba.

Szerencs Város Sportegyesülete és a helyi úszószakosztály immár kilencedik alkalommal szervezte meg a 24 órás úszóversenyt a Városi Tanuszodában. A szeptember 25-26-án megrendezett hagyományos sporteseményen három csapatban, 95 versenyző szállt vízbe. Az abszolút bajnoki címet a tavalyi végeredményhez hasonlóan idén is a 12 esztendős Váczi Kira nyerte el, aki a 24 óra alatt 13 ezer méter úszással segítette csapatát. A verseny végén a résztvevőknek Koncz Ferenc polgármester gratulált.

View the embedded image gallery online at:
http://www.szerencsihirek.hu/uszas#sigFreeIdb73d2f0b76

Pénteken este 18 órakor elrajtolt a hagyományos 24 órás úszóverseny a helyi tanuszodában. Szerencs Város Sportegyesületének úszószakosztálya által immár hagyományosan megrendezett eseményen az elkövetkező egy nap alatt három csapatban közel 130-an szállnak vízbe.

Kétszázezer forint értékben kapott új sportmelegítőket Szerencs Város Sportegyesületének úszószakosztálya. A csapat ezúton is szeretné megköszönni Balogh Sándor, Gulyás László, Kalocsa Miklós, Laczkó Orsolya, Lukács Ákos, Markó Gergő, Nagy Péter, Nyiri Tibor, Pacsuta Éva, Pálinkásné Magyar Betti, Szebő Viktor, Tomkó István és Tóth Béla támogatását.

Szerencs Város Sportegyesületének úszószakosztálya is képviseltette magát az idei, immár 33. alkalommal megrendezett Balaton-átúszáson. A képen is látható Fige Balázs, Fige Bálint, Fige Bertalan, Juhász Jázmin, Kiss Viktória, Laczkó Balázs, Rábai Bence, Rábainé Végh Anett, Szemán Balázs, Szemán Gábor, id. Szemán Gábor, Török Balázs és Váczi Kira július 4-én Révfülöpnél merültek a vízbe, majd 5200 méter megtétele után Balatonboglárnál értek partot.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Értesüljön elsőként a legfrissebb helyi hírekről.

20170325 Balla Butor Hirdetes

20170304 victofon

20170304 farkas

20170325 Mikrohitel Program Hirdetes

riwex allashirdetes