A Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola a magyar kultúra napjához kapcsolódva szavaló versenyt szervezett a felsőtagozatos diákok részére.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola műveltségi vetélkedőt szervezett A magyar kultúra napja alkalmából január 22-én az intézményben.

A Szerencsi Szakképzési Centrum a Szerencsi Tankerületi Központtal közösen rendezett pályaorientációs konferenciát október 17-én a Szerencsi Középiskolai Kollégium konferenciatermében.

Nyílt napot tartottak november 13-án a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban. Az eseményen mintegy 150 általános iskolás diák és szüleik vettek részt.

A Bocskai István Katolikus Gimnázium november 8-án tartotta szalagavató ünnepségét az iskola aulájában.

A Szerencsi Óvoda és Bölcsőde szakmai napokat szervezett október 28-án és 29-én az óvoda dolgozóinak.

A Szerencsi Szakképzési Centrum Műszaki és Szolgáltatási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája október 25-én tartotta szalagtűző ünnepségét a Rákóczi-vár színháztermében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szerencsi Rendőrkapitányság szervezésében október 17-én Szerencsre érkezett az az országos prevenciós turné, melyben táncos-akrobatikus előadásokon keresztül hívják fel a fiatalok figyelmét az őket esetlegesen érinthető veszélyekre.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola október 8-án szüreti mulatságra várta a város óvodásait.

Megtartották a Művészeti Iskola tanévnyitó ünnepségét szeptember 6-án a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola aulájában.

További cikkeink...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.