Aktuális

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Zöld Város projekt keretében, Európai Uniós támogatásból, új játszótérrel bővült Szerencs, az Erzsébet téren.

A beruházás júniusra elkészült, a gyerekek a hónap végétől vehették birtokba a közösségi teret. Annak érdekében, hogy megóvják az illetéktelenektől az eszközöket zárható kerítéssel vették körbe a területet, így minden nap 8-20 óra között vehetik igénybe a családok a játékokat.

Az ünnepélyes megnyitóra július 4-én került sor a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében. A rendezvényen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte a jelenlévőket, aki hangsúlyozta, hogy a gyermekek megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a játék, amihez biztonságos eszközök szükségesek, így a most elkészült játszótér nagy segítséget nyújt ebben.

Ezt követően a vidámságé volt a főszerep. A kicsiknek Rita bohóc színes lufi figurákkal kedveskedett, valamint aszfaltrajzverseny során élhették ki kreativitásukat a gyerekek, az önfeledt játék mellett. Az eseményen közreműködtek a szerencsi Logiklub tagjai is, akik frissítővel és aprósüteménnyel kínálták a résztvevőket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.