×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 49

A Miskolci Egyetem tornacsarnokában rendezték meg 2017. március 4-én a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei felnőtt férfi és ifjúsági fiú asztalitenisz bajnokságot, ahol az SZVSE felnőtt férfi csapatát Korály Tibor, Stadler Tamás és Köllő András képviselte.

A bajnokságban eddig veretlen Apagy SE csapatát fogadták március 26-án a Szerencs VSE asztaliteniszezői. Együttesünk példás helytállással 4-14 arányú vereséget szenvedett a tabella első helyén álló bajnok-esélyes vendégekkel szemben.

A 2015–2016-os NB II-es asztalitenisz-bajnokság legutóbbi fordulójában Ózdra látogatott a Szerencs VSE együttese. A 2016. február 20-án lejátszott találkozón a tabella negyedik helyén álló házigazdák ellen bravúros 9–9-es döntetlent ért el csapatunk. Ezzel az újabb idegenbeli döntetlennel tovább folytatódik a szerencsiek tavaszi veretlenségi sorozata. Csorba István edző tájékoztatása szerint a csapat játékosai valamennyien kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak, egységesen működtek, mivel mindannyian 2-2 megnyert mérkőzéssel vették ki részüket az értékes döntetlenből.

Magabiztos győzelmet aratott legutóbbi hazai mérkőzésén a Szerencs VSE NB II-es asztalitenisz-csapata. Együttesünk február 13-án a tabella utolsó helyén álló Nyírbátori ASE II-t fogadta a Hunyadi tornacsarnokban.

A 2015–2016-os NB II-es asztalitenisz bajnokság tavaszi második fordulójában Egerbe látogatott a Szerencs VSE együttese. A 2016. január 16-án lejátszott találkozón a tabella hatodik helyén álló házigazdák ellen újabb értékes döntetlent ért el csapatunk.

További cikkeink...