Oktatás - Nevelés

Jótékonysági családi délután megszervezésére került sor május 27-én a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde Napsugár épületében, melynek bevételét udvari játékeszközök további gyarapítására, fejlesztésére kívánjuk fordítani. A támogatóknak ezúton mondunk köszönetet.

A családi programot különböző ügyességi játékok, arc- és testfestés, gyöngyfűzés, vásári kellékek kínálata gazdagította; valamint a gyermekek igazi kedvencei – a vattacukor, minifánk –, a GYERE program szórólapjai, tájékoztatók és színezők várták az ide látogatókat. A rendezvény csúcspontja a habparty volt, valamint Bobó és Karcsi bácsi szórakoztató, vidám műsora tette teljessé a jó hangulatú délutánt.
Nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akik a rendezvény támogatói voltak, és hozzájárultak, hogy a célul kitűzött elképzelésünk megvalósulhasson. Az alábbiakban felsorolt civileknek, szülőknek, vállalkozóknak köszönetünket, hálánkat szeretnénk kifejezni támogatásukért, mely által egy igazán színvonalas és sikeres, élménydús gyermekhetet tudtunk óvodásaink számára nyújtani:
Koncz Ferenc Polgármester Úr, Nyiri Tibor lpolgármester úr, Buffalo Bill Étterem és a Buffalo Market vásárok szervezői, Gyermekkert Alapítvány, Szerencsi ÁMK, XIXO, Pannon IceLog Kft., Szviatkovszky József, Szerencsi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, Szerencsi Rendőrkapitányság, Szerencsi Polgárőr Egyesület, Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI, GYERE - Gyermekek Egészsége Program, Szárazvölgy Gyöngye, Halász Viktória, Soltész Ferencné, Lucskai Anett, Kurucz Nikolett, Pelbárt Enikő, Horváthné Szegedi Beáta.

Angyal Györgyné
intézményvezető

(fotók: Szerencsi Óvoda és Bölcsőde)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.