Megyei sakkrangadót rendeztek január 21-én a Rákóczi-várban, ahol az I. osztályban jeleskedő Szerencs VSE Edelény csapatával mérhette össze tudását. 

A 26. Zemplén Kupa sakkverseny augusztus 21-én ért véget. A Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában tartott záróünnepségen Balogh Imre sakk-szakosztályvezető elmondta, hogy 123 versenyző vett részt a megmérettetésen, melyből 18 senior, 58 ifi, és 17 női játékos volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú sakk-csapatbajnokság harmadik fordulójában Sajószentpéter együttesét fogadták a szerencsi sakkozók.

Huszonötödik alkalommal rendezték meg a Zemplén Kupa Nemzetközi Sakkversenyt, melynek 2015. július 30. és augusztus 2-a között Szerencs volt a házigazdája. A helyi sportegyesület sakkszakosztálya által szervezett eseményen hazánkból, Ukrajnából Szlovákiából és Romániából több mint 130 nevező ült asztalhoz.

Az Élő-ponttal rendelkező versenyzők Sakk Diákolimpia megyei döntőjét március 9-én Berentén rendezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sakkszövetség.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú sakk csapatbajnokság hatodik fordulójában március 8-án Putnok együttesét fogadták a szerencsi sakkozók.

További cikkeink...