Mezőzombor, Ond és Szerencs református közösségeinek hölgytagjai vettek részt szeptember 2-án azon a találkozón, amelyet 27. alkalommal tartottak meg a Szerencsi Református Gyülekezeti Házban.

112 program, köztük koncertek, borkóstolók, színházi és irodalmi előadások várnak mindenkit szeptember 15. és 17. között Tállyán a nyolcadik Kerekdomb Fesztiválra. Fellép többek közt a 30Y, az Elefánt, a Follow The Flow és Palya Bea is a háromnapos fesztiválon.

A 10. Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalt szeptember 23-án, vasárnap rendezik meg a Világörökség részét képező borvidéken. Újdonság, hogy a verseny keretében találnak gazdára az idei hegyi váltófutó országos bajnokság érmei is.

A Szerencsi Képzőművészeti Stúdió tagjai tavaly a pandémia után gőzerővel vetették bele magukat az alkotásba, hogy a kiesett időt pótolják. Nincs ez másképpen az idén sem, sőt a hetente ismétlődő rajzszakkörökön túl, június 12-18-a között alkotótábort is tartanak.

Idén második alkalommal, 2023. június 7-én kerül megrendezésre a Csokifagyi Napja, igazodva a nemzetközi naphoz. Az akcióhoz szerencsi cukrászda is csatlakozott. Ezen a napon féláron lesz kapható a csokifagyi. A Csokifagyi Napjához csatlakozó fagyizók és cukrászdák fontosnak tartják a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit, így több helyszínen vegán és cukormentes fagylalt is várja a vendégeket.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.