• Galéria:

Idén négy osztály intett búcsút a középiskolás éveknek a Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikumban. A május 4-én megtartott ballagáson a diákok a hagyományok szerint, vállukra vetett tarisznyával, kezükben virágcsokrokkal járták végig az iskola folyosóit az alsóbb évesek sorfala között.

  • Galéria:

A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola május 3-án tartotta ballagási ünnepségét. A végzősök a hagyományokhoz híven az egykori Hunyadi iskola épületéhez vonultak, hogy búcsút mondjanak az alma máternek.

  • Galéria:

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár április 2-4. között első alkalommal hirdette meg a tavaszi szünidőre „gyermekmegőrzős” táborát.

A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola oktatója, Láng Sándorné kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.

A KultUp csapata február 7-én ellátogatott a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskolába, ahol különböző művészeti programokat szerveztek a diákoknak.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.