Húsvéti hangversenyt tartottak március 27-én a szerencsi görögkatolikus templomban. A megjelenteket Csejoszki Szabolcs görögkatolikus parókus köszöntötte. Beszédében elhangzott, hogy ebben a felgyorsult világban néha kicsit meg kell állnunk, ez különösen igaz húsvét idején.

Otthonában köszöntötték Kelemen Jánosnét március 18-án kilencvenedik születésnapja alkalmából.

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtárban működő klubok, szakkörök, kórusok és közösségek számára március 1-én utó-farsangi mulatságot rendeztek.

  • Galéria:

Reményik Sándor emlékestet szerveztek február 23-án a Rákóczi-vár árkádos termében. A megjelenteket Parajos Tibor, az emlékest szervezője köszöntötte.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Területi Szervezete február 19-én rendezte meg a miskolci városháza dísztermében a Magyar Ápolók Napja alkalmából tartott ünnepséget, amely egyben Kossuth Zsuzsanna Emléknap is volt.

A Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézetben (ESZEI) ezen az éven is két személyt díjaztak kiemelkedő szakmai tevékenységükért.

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár a hagyományoknak megfelelően az idén is csatlakozott a Házasság Hete Mozgalom országos programsorozatához.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.