Ajánló

A Rákóczi Szövetség, a Körömi Rákóczi Hagyományőrző Egyesület, Szerencs, Bekecs, Taktaharkány, Tiszalúc és Köröm települések önkormányzatai az idén ötödik alkalommal szervezik meg a Körömi Rákóczi Emlékfutást.

Időpont: 2022. május 28 (szombat). Útvonal: Szerencs - Bekecs - (átkelés a 37-es főúton) - Taktaharkány - Tiszalúc - Köröm. Táv: 30,5 km.

A jelentkezés határideje: 2022. május hó 25-én 16 óráig elektronikus levélben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (A szervezők kérik, hogy a telefonszámot és a póló méretét írják le.) A váltó versenyzőit a szervezők folyamatosan busszal felveszik és beszállítják a célba. A versenyzőknek ásványvizet biztosítanak a szervezők. A váltófutás résztvevői, a kerékpárosok emlékplakettet, kupát és pólót kapnak. Az egyéniben indulók közül az első hat helyezett pénzdíjazásban is részesül.

Díjazás:
1. helyezett: 80.000 Forint
2. helyezett: 70.000 Forint
3. helyezett: 60.000 Forint
4.- 6. helyezett: 20.000 Forint

Program:

7:30: Gyülekező a szerencsi Rákóczi-vár udvarán, regisztráció. Az egyéni futók a helyszínen a jelentkezési lapot, annak nyilatkozat részét is kitöltve és aláírva indulhatnak. Ünnepi köszöntőt mond dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő.
8 óra: Váltófutás és egyéni futás indítása (Hat fős váltók, váltás öt kilométerenként), valamint kerékpáros indulása.
12-12.30 óra: Tervezett érkezés a célba (Körömi Rákóczi Emlékpark).
13 óráig: Átvonulás a II. Rákóczi Ferenc Közösségi Házba (zuhanyozás, átöltözés)
13 óra: A díjakat átadják: Bánné dr.Gál Boglárka, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés elnöke és Tállai András a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.
13.30 óra: A meghívott vendégek részére ebéd, kötetlen program. D.Nagy Lajos akusztikus szóló műsora.

A verseny fő szervezője vitéz Tóth Tibor Köröm község polgármestere, elérhetősége: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (20) 512-0874.

Az eseményre a szervezők szeretettel várják a sportolókat, az érdeklődőket!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.