Ajánló

Második alkalommal kerül megrendezésre 2023. február 18-án, 14 órakor Szerencs belvárosában a Farsangi futás. Ez egy közösségi esemény, ahol nem a győzelem, és az eredmények hajszolása a cél, hanem az, hogy tovább népszerűsítse a sportot, egészséges életmódot.

Az esemény központja a szerencsi Rákóczi-vár udvara lesz. Innen indulnak, és ide érkeznek vissza a futók a városban kijelölt 2,5 km-es kör megtétele után. A tavalyihoz hasonlóan idén is 1, 2, vagy 3 kör teljesíthető. A választott táv végén minden célba érkezőt fánkkal, meleg teával és csokoládéval várnak a szervezők, és idén mindenki nyakába egy egyedi, kézzel készített kerámia érem is kerül, amit a Géczy Ceramics készít el.

A szervezők mindenkit arra bíztatnak, hogy ha teheti, jelmezben teljesítse a távot, de ez természetesen nem kötelező. 2023-ban is keresik és jutalmazzuk a legötletesebb jelmezben indulókat, a leglelkesebb csapatot, valamint a legnagyobb létszámmal megjelenő iskolát is.

A nevezési díj 3000 Ft/fő, de családoknak lehetőségük van kedvezményes nevezésre is 9000 Ft/4 fő áron. Az eseményre már most is lehet jelentkezni a farsangifutas.hu weboldalon!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.