Aktuális

Az elmúlt időszakban az új típusú koronavírus megbetegedés ismételt emelkedést mutat. A járvány rohamos terjedésére tekintettel 2021. március 8. napjától a Szerencsi Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel – tájékoztatott dr. Krajnyák Rita jegyző.

Halaszthatatlan személyes ügyintézés (pl. anyakönyvi ügyek) csak előzetes egyeztetést követően (telefonon: 47/565-200, vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) az ügyintéző által meghatározott időpontban lehetséges. Ügyeik intézéséhez lehetőség szerint válasszák az elektronikus ügyintézési módot: epapir.gov.humagyarorszag.hu,Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben az elektronikus ügyintézés nem megoldható, a hivatal ügyfélszolgálati bejáratánál elhelyezett postaládába helyezhetik el a beadványaikat. A kapcsolattartás és ügyintézés megkönnyítéséhez - telefonos elérhetőséget minden esetben tüntessenek fel az iratokon!

Fotó: Nagy István

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.