Aktuális

„Örömmel értesítjük a Kedves Könyvtárlátogatókat, hogy (a rémhírek ellenére) a Városi Könyvtár nem zár be, csak némileg átalakítjuk a kölcsönzési rendszert és annak helyét az energiatakarékosság jegyében” – olvasható a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár közösségi oldalán.

A közleményből kiderül, hogy a kölcsönző pult beköltözött a Rákóczi-vár udvarán található Galéria Kávézóba, ahol a legnépszerűbb könyvekkel, újdonságokkal és folyóiratokkal várják az olvasókat. Az így létrehozott szolgáltató ponton lekérhető az emeletről a könyvtár bármely dokumentuma (könyv, újság, CD, DVD, hanglemez és diafilm).

Van lehetőség helyben is lapozgatni, sőt – mivel a kávézó is nyitva tart – egy finom kávét és teát is el lehet fogyasztani. Az intézmény október 25-29. között próbaüzeme tart, majd október 31-e és november 7-e között technikai okok miatt zárva tart, azonban november 8-tól a könyvtár szinte összes megszokott szolgáltatása elérhető lesz a Galéria Kávézóban kialakított könyvtári szolgáltató és információs ponton (KÖSZI Pont).

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.