×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Februar/20190204_asztalitenisz

Asztalitenisz

A Szerencs VSE NB II-es asztalitenisz együttesének soron következő ellenfele a miskolci DVTK II. csapata volt február 3-án.

A szerencsi gárda szorosan, de 10-8-ra a maga javára tudta fordítani a meccset. Most nem az egyéni teljesítmény döntött, hanem a csapat egysége. Mind a négy játékos 2-2 győzelemmel járult hozzá a sikerhez, amelynek elérésében szerepe volt a megnyert páros mérkőzéseknek is.

A megyei csapatunk a Miskolc VSI I-et fogadta volna, akik előre jelezték, hogy a meccsre nem tudnak kiállni, így a szerencsiek játék nélkül nyertek. Az NB III-as csapatunk Debrecen gárdája ellen állt ki, mely során 12-6 arányban alulmaradtak a szerencsiek.

Li Hongyang és Köllő András 2-2, Köllő Ábel pedig 1 pontot szerzett. A Li Hongyang – Köllő András kettős megnyerte a páros mérkőzését is – adott tájékoztatást Köllő András szakosztályvezető.

{gallery}cikkek/2019/Februar/20190204_asztalitenisz{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.