×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Oktober/20191030_asztalitenisz

Asztalitenisz

Október 27-én a Szerencs VSE asztalitenisz NB III-as csapata a Pataki Asztalitenisz SC gárdáját fogadta, akik megnyerték a találkozót.

Az NB III-as csapatnak eddig még nem sikerült mérkőzést nyerniük, de egyértelműen látszik a fejlődésük – mondta Köllő András a szerencsiek edzője. Az NB II-es csapat sincs könnyű helyzetben az idei szezonban, azonban október 27-én 12-6 arányú győzelmet vívtak ki a MEAFC csapatával szemben.

Lehoczki Gábor betegsége után fokozatosan visszatér játszani, ezzel tovább erősítve a csapatot. Li Hongyang ebben a szezonban kiváló teljesítményt nyújt, Korály Tibor és Köllő András is teljesítik a tőlük megszokott remek játékot.

A csapat legifjabb játékos a 13 éves Köllő Ábel nagyon szépen fejlődik, fiatalsága ellenére megállja a helyét a felnőttek között, a rutin azonban még elkél az NB II-ben.

{gallery}cikkek/2019/Oktober/20191030_asztalitenisz{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.