Asztalitenisz

A Szerencs VSE asztalitenisz csapatai az elmúlt időszakban több mérkőzésen is részt vettek. Az NB II-es csapat január 30-án, Gödöllő II. csapatát fogadta a Hunyadi Sportcsarnokban.

A találkozó 12-6 arányú szerencsi győzelemmel zárult. Köllő Ábel, Korály Tibor és Lehoczki Gábor 3-3 mérkőzéssel járult hozzá a sikerhez, míg Köllő András 1 győzelmet aratott. Ugyan ezen a napon az NB III-as csapat Nyírtétet fogadta. – Itt is nagyon jól indult a kezdés, hiszen 11-7 arányban múlták felül a szerencsiek a vendégeket. Lövey Ádám és Sárossy Balázs 4-4 győzelmet arattak, Balogh Sándor és Zeller Gábor pedig 1-1 győzelemmel járultak hozzá a sikerhez – tájékoztatott Köllő András edző. Az NB II-es csapat következő eredetileg január 31-re tervezett mérkőzése elmaradt a vendégcsapat egyik játékosának a betegsége miatt, de utólag február 5-én bepótolták a találkozót.

A Gödöllő I. csapata ellen nagyarányú 16-2 győzelmet sikerült kivívni. Lehoczki Gábor, Köllő Ábel és Köllő András 4-4 győzelmet aratott, míg Korály Tibor 3 győzelemmel járult hozzá a sikerhez. A Lehoczki Gábor és Köllő Ábel alkotta kettős megnyerte a páros mérkőzést is. Az NB III-as csapat január 31-én Eger gárdájával mérte össze tudását, akiktől 10-8 arányban vereséget szenvedtek. Február 7-én az NB II-es csapat a Debreceni Asztalitenisz Baráti Egyesület (DABE) együttesét fogadta, akik ellen a szerencsiek, nagyarányú 16-2 győzelmet vívtak ki. Lehoczki Gábor és Korály Tibor 4-4 győzelemmel járult hozzá a sikerhez, míg Köllő Ábel és Köllő András 3-3 győzelmet arattak, ezenfelül mindkét páros mérkőzést is megnyerték.

– Az NB III-as csapatunk a kömlői csapatot fogadta, akiktől 12-6 arányban szenvedtek vereséget. Lövey Ádám mind a 4 mérkőzést megnyerte, Sárossy Balázs 2 győzelmet aratott, míg Zeller Gábor és Balogh Sándor nem nyert mérkőzést. Sajnos mind a két páros mérkőzést elveszítették a fiúk. Nagyon jó hír viszont, hogy Sárossy Balázs február 6-án, Andornaktályán részt vett a régiós bajnokságon, ahol második helyen végzett. Ez azért fontos eredmény, mert ezáltal jogot nyert arra, hogy részt vegyen a területi bajnokságon – hangsúlyozta Köllő András edző.

Fotó: Nagy István 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.