Asztalitenisz

Az asztaliteniszezők ötödik alkalommal rendezték meg Szerencsen a Tehetségek Kupáját. A Hunyadi Sportcsarnokban március 3-án összesen 25 fiatal mérte össze tudását, akik Szerencs mellett Diósgyőrből, Miskolcról, Tiszaújvárosból, Sátoraljaújhelyből és Tiszacsegéről érkeztek.

Az igazolt versenyzők közül Rédai Bálint (Diósgyőr) lett a legeredményesebb, a második helyet Polgár Döme (Tiszacseg) szerezte meg, harmadik Szemán Ábel (Szerencs) és Kerekes Zalán (Szerencs) lett. A nem igazolt kategóriát a szerencsi Kerekes Zsombor nyerte, második lett Kukó Zsombor, harmadik Tóth-Pfliger Bence és Bujdosó Gábor. A lányoknál Kovács Hanna lett a legjobb, őt Kertész Regina majd Tóth Réka követte.

Kettős győzelmet arattak az SZVSE játékosai. Fotó: Szerencsi Hírek – Nagy István

Ugyanezen a napon, a szerencsi NB I-es csapat a szécsényieket, az NB II-es gárda a nyíregyháziakat fogadta. Az NB I-ben 9-5 arányban győzedelmeskedtek a szerencsiek. Tamás Szabolcs mind a három játszmát megnyerte, Sánduly Levente és Köllő Ábel 2-2 mérkőzéssel járultak hozzá a diadalhoz. Tamás Szabolcs és Sánduly Levente a páros összecsapásban is brillíroztak. Az NB II-ben a nyíregyháziak végül csak három fővel érkeztek a négy helyett, a végeredmény 14-4 lett a hazai játékosok javára. Korály Tibor mind a három mérkőzését megnyerte, Begala Marian, Köllő András és Sárossy Balázs 2-2 győzelemmel járult hozzá a nagyarányú sikerhez – tájékoztatta szerkesztőségünket Köllő András szakosztályvezető.

Borítókép: V. Tehetségek Kupája résztvevői. Fotó: magánarchívum

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.