Szerencs Város Önkormányzata idén is várja a diákmunkára jelentkező fiatalokat. Az önkormányzat 2024. július és augusztus hónapokban 16-25 év közötti, nappali tagozaton tanuló, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákokat kíván foglalkoztatni. A munka napi 6 órában, szakképzettséget nem igénylő munkakörben történik.

Szerencs Város Önkormányzata közreműködésével, a CYEB jóvoltából ingyenes lakossági LED-csereprogramban vehetnek részt a szerencsi és ondi háztartások.

A Helyi Választási Iroda vezetőjeként a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 307/E.§ (1) bekezdésében foglaltak alapján Szerencsen, mint 10.000 alatti lakosú település vonatkozásában az egyéni listás, valamint a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számát a település választópolgárainak száma alapján az alábbiak szerint állapította meg Oleárné dr. Kádas Marianna jegyző, a Helyi Választási Iroda vezetője.

Szerencs város jegyzője, mint I. fokon eljáró önkormányzati adóhatóság, megkezdi az építményadó bevallási kötelezettség teljesítésének ellenőrzését – adott tájékoztatást szerkesztőségünknek Oleárné dr. Kádas Marianna jegyző.

Az EFOP-2.2.19-17-2017-00044 számú Szerencsi Térségi Járóbeteg Szakorvosi Ellátó Központ Fejlesztése című pályázat keretében egy CT valamint egy Ultrahang berendezés került beszerzésre, mely 200,99 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból valósult meg.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.