Szerencs város jegyzője, mint I. fokon eljáró önkormányzati adóhatóság, megkezdi az építményadó bevallási kötelezettség teljesítésének ellenőrzését – adott tájékoztatást szerkesztőségünknek Oleárné dr. Kádas Marianna jegyző.

Az EFOP-2.2.19-17-2017-00044 számú Szerencsi Térségi Járóbeteg Szakorvosi Ellátó Központ Fejlesztése című pályázat keretében egy CT valamint egy Ultrahang berendezés került beszerzésre, mely 200,99 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024-ben is elismerésben kívánja részesíteni azon személyeket, szervezeteket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak Szerencs város fejlődéséhez, nevének öregbítéséhez.

Szerencs Város Önkormányzata 2023. szeptember 28. napján tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételének elősegítése érdekében csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2024. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás összegét és kiírja a pályázatot.

Szerencs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók támogatására (a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók támogatásáról szóló, többször módosított 6/2005. (III.29.) Önkormányzati rendelete értelmében).

A Rákóczi úti szennyvízcsatorna csőbéleléses rekonstrukcióját végző KE-VÍZ 21. Zrt. jelzése alapján 2023. szeptember 9-én (szombat) 9-17 óra közötti időszakban munkavégzés lesz a Rákóczi úton, a Darvas László és Kossuth Lajos út közötti szakaszon.

Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete eladásra jelölte ki a Szerencs-Ond Fő utca 112. szám alatti területen lévő ingatlanokat. A telek bal oldalán helyezkedik el a fő épület, amiben volt egykor a háziorvosi rendelő, a hivatali kirendeltség és egy szolgálati lakás.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.