Megye

Koncz Ferenc országgyűlési képviselő Mezőzomboron Radó Béla, Szerencsen Nyiri Tibor, Tokajban Posta György polgármesterek társaságában köszöntött hölgyeket a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

A településeken elhangzott, hogy amikor közösségek hullanak szét, különösen nagy teher nyomja a családok, ezen belül a hölgyek vállait. Elsősorban nekik köszönhető, hogy a felnövekvő generáció nem érzékeli oly nagymértékben a próbatételeket, a hétköznapok megpróbáltatásait, a nehézségeket, amelyeken minden nap túl kell lépni. A nők alakítják azokat az otthoni, családi körülményeket, amelyekben nyugodtabban lehet beszélni a gondokról, problémákról, ugyanakkor megteremtik a pihenés lehetőségét.

– Úgy gondolom, ez a mai nap – a férfiak részéről - egyfajta vezeklés a múltban, jelenben, és – feltételezhetően – a jövőben elkövetett, idézőjelbe tett hibákért. Azt kérem a hölgyektől, ugyanolyan elnéző mosollyal és bölcsességgel tekintsenek el gyengeségeinktől, mint tették azt eddig is – fogalmazott Koncz Ferenc. A honatya Tokajban látogatást tett a Dombi Sámuel Kistérségi Egészségközpontban a helyi Fidesz csoport szervezése mellett. A nőnapi ünnepeken fővárosi művészek szórakoztatták a hölgyeket, Szerencsen a helyi ovisok is emelték a program színvonalát.

Forrás: SfL

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.