×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Szeptember/20190909_bolyai

Oktatás - Nevelés

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola két évvel ezelőtt választotta az iskola védőszentjéül Kalkuttai Szent Terézt, ezért az intézmény mindent megtesz annak érdekében, hogy a diákok megismerjék az ő munkásságát és tetteit jó példát állítva ezzel eléjük.

Szeptember 5-én Teréz anya halálának 22. évfordulóján Szent Teréz Liturgikus napot tartottak a Bolyaiban a „Tedd a jót” jelmondat lelkületében.

Az eseményen Gaszperné Tilman Edina az iskola igazgatója ismertette a nap programját majd Soltész Ádám káplán, Kalkuttai Szent Teréz életét foglalta össze röviden.

Ezt követően a tanulók az iskola védőszentjéhez kapcsolódó játékos feladatokon vettek részt, és kézműveskedtek. A napot a pedagógusok és a diákok flashmobbal zárták, aminek során egy szív alakzatot formáztak meg résztvevők, Kalkuttai Szent Teréz képe körül.

{gallery}cikkek/2019/Szeptember/20190909_bolyai{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.