Idén ünnepli harmincadik születésnapját Szerencs Város Sportegyesülete (SZVSE). Ebből az alkalomból visszatekintünk az egyes szakosztályok történetére. Ezúttal a 2000-ben újjá szerveződött birkózó szakosztály múltjáról, jelenéről és jövőjéről írunk. Az alábbi összeállításban Illésy László, a szakosztály jelenlegi vezetője és edzője volt a segítségünkre.

Szerencs Város Sportegyesületének szervezésében március 27-én tartották a Koncz Ferenc Emlékversenyt, mely sportesemény diák I-II. szabadfogású birkózó verseny és gyermek gála is volt egyben.

Április 6-án rendezték meg az észak-kelet magyarországi területi szabadfogású diák I. és diák II. korosztályos birkózó bajnokságot, mely verseny emléket állít Görcsös József mesteredzőnek is.

Szerencs Város Sportegyesületének birkózó szakosztálya január 26-án rendezett versenyt Bekecsen.

Szerencs Város Sportegyesületének szervezésében rendezték meg az Északkelet-magyarországi diák I-es és II-es Területi kötöttfogású birkózó bajnokságot a Kulcsár Anita Sportcsarnokban. Az eseményen öt megye 21 egyesületének 169 versenyzője vett részt.

Az északkelet- magyarországi diák I-II. és serdülő szabadfogású területi birkózó bajnokságot rendeztek 2017. október 14-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.