Sport

A Szerencs VSE női kézilabdázói 39-25-re legyőzték a Szalézi DSE csapatát. Konyári Vivien 12 gólt, Konyári Kinga 6, Galyas Gréta 5 találatot szerzett.

A Kulcsár Anita Sportcsarnokban február 17-én megtartott mérkőzésen a szerencsi lányok már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést. A kazincbarcikai csapat védelme gyenge volt, a szerencsi lányok fokozatosan léptek el pontban. A hazai csapat jól felépített támadásokkal sokszor betalált a vendégcsapat hálójába, akik láthatóan nem tudtak mit kezdeni a heves akciókkal.

A csapatok 23-9-es szerencsi vezetésnél mentek pihenőre. A térfélcserét követően is folytatódott a hazaiak dominanciája, a heves támadások mellett a védelem is jó volt, a kapuban Bőcsi Anna remekelt. A szerencsiek végül magabiztosan fejezték be a játékot. A női utánpótlás LU19 III. D-osztály 12. forduló végeredménye: Szerencs VSE–Szalézi DSE, 39-25 (23-9).

A Szerencs VSE színeiben: Konyári Vivien 12 gólt, Konyári Kinga 6, Galyas Gréta 5, Czakó Eszter és Vámos Eszter 4-4, Matolcsi Lili 3, Tálas Dorina és Szegedi Maja Zsófia 2-2, valamint Balog Beatrix Rozália 1 találatot szerzett.

A következő mérkőzés idegenben február 26-án a Mezőkeresztes VSE ellen lesz.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.