Sziréna

A rendőrök Bekecs belterületén és a 37-es számú főúton vonták intézkedés alá azt a két sofőrt, akik gyalogos-átkelőhelyen, illetve záróvonalat átlépve előztek szabálytalanul.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 22-én, a déli órákban végezték járőrszolgálati feladatukat, amikor a 37-es számú főúton észlelték, hogy egy személygépjármű a záróvonalat átlépve előzött meg egy teherautót.

Ezt követően fél órán belül már egy másik személyautóra figyeltek fel a rendőrök, amelynek vezetője Bekecs belterületén, kijelölt gyalogos-átkelőhelyen előzött meg egy másik járművet.

A tetten ért sofőröket a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság azonnal meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőket három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: Police.hu

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.