Ajánló

A címlapon az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet azon dolgozóit láthatjuk, akik 2020. november 2-tól egészen 2021. január 11-ig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórházban segítettek a kórházi dolgozóknak. A 2. és 3. oldalon a szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos legfontosabb információk olvashatók.

A cikkben szakembereket kérdeztünk meg, hogyan előzhető meg a katasztrófa hiszen nem múlik el olyan esztendő, amely során ne sérülne meg, vagy vesztené életét valaki a mérgező gáz miatt. A 4. oldalon a 37-es számú főút 2×2 sávra történő bővítésével kapcsolatos legfontosabb információk találhatóak. A cikkből kiderül, hogy a beruházás 2021. februárjában már elkezdődött, ami egészen 2023-ig tart majd.

A 7. oldalon szó esik az elkészült egykori cukorgyári közraktár céljairól és a szomszédságában épülő csarnokról. A 8. oldalon az Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet azon dolgozói számolnak be a tapasztalataikról, akik a második hullám alatt a miskolci „covid” korházban segítettek.

A 11. oldalon Salamin Ferenc építész írásából megismerhetjük a szerencsi pincesor egyedi szépségét. A 14. oldalon a koronavírus-járvány: a védettségi igazolvány és az oltási tervről esik szó. A 17. oldalon lévő cikkekből megtudhatjuk, hogy a Szerencs VSE asztaliteniszezői az elmúlt versenyeken sok mérkőzést megnyertek, valamint, hogy a karatésok tizenöt éremmel térek haza a február 13-án a IX. alkalommal megrendezett Hódos Imre Kupáról. A 18. oldalon keresztrejtvény és horoszkópot is találunk a városi havilapban.

Kellemes olvasást és kikapcsolódást kívánunk. A legfrisebb szám ide kattintva olvasható.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.