×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Januar/0103_vallalkozok_koszontese

Aktuális

Szerencs Város Önkormányzata január 3-án tartotta a már hagyományosnak számító, vállalkozók köszöntését a Rákóczi-vár színháztermében.

Az eseményen Nyiri Tibor polgármester szólt a vendégekhez, aki kiemelte, hogy a vállalkozóknak meghatározó szerepük van Szerencs gazdasági életében és továbbra is fontos célkitűzése a városnak, hogy növekedjen a vállalkozások száma, ami új munkahelyeket jelentenek majd.

Bihall Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke pohárköszöntőjében elmondta, hogy 2019-ben Magyarországon a gazdasági növekedés közel 5%-os volt, ami remek teljesítmény. Borsod- Abaúj- Zemplén megye az erős középmezőnybe tartozik ma országos viszonylatban. Az ünnepségen közreműködtek a Művészeti Iskola tanárai, akik zenés produkciókkal szórakoztatták a közönséget.

{gallery}cikkek/2020/Januar/0103_vallalkozok_koszontese{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.