Asztalitenisz

Látogatást tett Szerencsen Kovacsics Imre, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke. A sportág hazai vezetője október 27-én megtekintette az SZVSE Asztalitenisz Szakosztály edzését. Kovacsics Imre a Hunyadi Sportcsarnokban elismerését fejezte ki Nyiri Tibor polgármesternek – aki egyben az SZVSE elnöke –, Köllő András szakosztályvezetőnek valamint a játékosoknak a sporttevékenységükért.

Az elnök, amikor a legkisebbekhez szólt, azt mondta, hogy nagyon szerencsések, mert kevés hasonló méretű településen adatik meg, hogy ilyen jó körülmények között játszhassanak. „Szerencsés gyerekek vagytok, ezt úgy tudjátok meghálálni, hogy jól tanultok és szorgalmasan jártok továbbra is edzésre” – mondta Kovacsics Imre. Hozzátette, az is ritkaságszámba megy, hogy a veterán játékosok jelen vannak és oktatják a fiatalokat. Szerencs ebben a tekintetben is követendő példa.

Nyiri Tibor polgármester és az SZVSE elnöke beszédében elmondta, hogy a városban jelenleg kilenc aktív szakosztály működik. Az asztaliteniszezők az egyik legsikeresebbek hiszen jelenleg az NB I és NB II-ben játszanak. Nyiri Tibor kitért arra is, hogy az utánpótlás biztosított, sok fiatal látogatja az edzéseket, akik közül sok a tehetséges gyermek. A polgármester hangsúlyozta, hogy a jövőben is minden tőlük telhető támogatást megadnak a szakosztálynak, hiszen a sportolási lehetőség mellett, a város hírnevét is öregbítik.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.