Remek eredményt ért el Tóth Alex, a Szerencs VSE Női Kézilabda Szakosztály utánpótlás edzője a „Julian Alps Trail” elnevezésű hegyi futás 60 kilométeres távján. A szeptember 9-én Szlovéniában megrendezett eseményre a világ minden tájáról érkeztek gyakorlott és kezdő sportolók. Az igazán embert próbáló megmérettetés közben Tóth Alexnek lehetősége volt gyönyörködni a lélegzetelállító tájban, hegyvonulatokban és a kristálytisztán csörgedező patakokban.

Szerencsen már kilencedik alkalommal rendezték meg szeptember 23-án az SKS Ippon Shobu Országos Felkészítő Bajnokságot. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megtartott eseményre 20 egyesületből, közel 200 karatéka érkezett.

Második alkalommal rendezték meg február 18-án a Szerencsi Farsangi Futást. A tavalyihoz hasonlóan most is a Rákóczi-vár adott otthont a sporteseménynek. Ez nem egy klasszikus értelembe vett verseny volt, hanem sokkal inkább egy közösségi esemény, ahol találkozhattak a környék sportolni vágyói, ismerkedhettek, mindezt jó hangulatban, akár jelmezbe öltözve.

Szerencsen már nyolcadik alkalommal rendezték meg szeptember 24-én az SKS Ippon Shobu Országos Felkészítő Bajnokságot. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megtartott eseményre 28 egyesületből rekordszámú, több mint 220 karatéka érkezett.

Nyolcadik alkalommal rendezte meg az ADAMANTIN KUPA - Nyílt Karate Bajnokságot a Szkítia Harcművészeti Egyesület március 26-án a miskolci Rendvédelmi Technikumban.

A 2021-es immáron XI. alkalommal megrendezett Hódos Imre Kupán közel 20 egyesület 150 versenyzője adta le a nevezést.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.