×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Szeptember/20180924_karate

Egyéb sportok

Megrendezésre került az ötödik országos SKS Ippon Shobu Felkészülési Országos Karate Bajnokság Szerencsen, szeptember 22-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

Az esemény megnyitóján Varga Katalin, az SZVSE karate szakosztályának vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője beszédében arról szólt, hogy a sport egy nagyszerű dolog, hiszen fegyelemre és nagy áldozatkészségre nevel. Hozzátette: Szerencs városa mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy a gyerekek tudjanak sportolni, erősödni fizikailag és lelkileg.

Nyiri Tibor polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott: a jellem, az akarat, az önuralom, és a tisztelet azok az alapértékek, nevelési célok, melyek az elmúlt évtizedekben mit sem veszítettek értékükből, de egyre többet kell tenni azért, hogy ezek a célok megmaradjanak a jövő nemzedékében.

– A elkövetkezőkben is mindent megteszünk azért, hogy ezt a versenyt hasonlóan magas színvonalon tudjuk megrendezni, erősítve a szerencsi emberek lelkét, és a karate sportág utánpótlását – hangsúlyozta a polgármester. Juhász Ferenc, 7. Dan-os karatemester, a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke elmondta, hogy ez az első felkészülési verseny az ősszel Moldovában rendezendő világbajnokság előtt.

Ezen az éven több mint 150 fő nevezett a megmérettetésre és 30 klub képviseltette magát. A Szerencs VSE karate szakosztálya 17 fővel indult.

{gallery}cikkek/2018/Szeptember/20180924_karate{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.