Kézilabda

Izgalmas és akciókban gazdag mérkőzést láthatott az, aki október 18-án kilátogatott a Kulcsár Anita Sportcsarnokba. A szerencsi kézilabdás lányok a rutinos Tiszaújvárosi SC csapatát fogadták.

A szerencsi lányok már a mérkőzés elején a vendégcsapat tudtára adták, hogy fiatalságuk ellenére ne számítsanak könnyű játékra. Az első félidőben a csapatok fej-fej mellett haladtak a gólok számában. A játékosok 16-16 eredménynél mentek pihenőre.

A második játékrészben is sokáig folytatódott a kiegyenlített mérkőzés, azonban a szerencsieknek a mérkőzés hajrájában sikerült egy rövid időre a vendégcsapat fölé kerekedni, és egy stabil 3 pontos előnyt kialakítani. A mérkőzés végeredménye: Szerencs VSE – Tiszaújvárosi SC, 29 – 26. Katona Krisztina a szerencsiek edzője érdeklődésünkre elmondta, hogy a taktika terén az egyszerűséget választották, semmit nem bonyolítottak túl.

A következő mérkőzés október 20-án hazai pályán lesz. A szerencsi lányok továbbra is veretlenek és magabiztosan 8 ponttal vezetik a tabellát.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.