Hazai pályán vereséget szenvedtek március 25-én, a Szerencs VSE kézilabdázói a Gyöngyösi KK játékosaitól. A Katona Krisztina által vezetett szerencsi gárda nehéz mérkőzésre számított, hiszen ellenfelük az a bajnokesélyesnek számító csapat volt, akiket Rosta István klasszis, egykori válogatott játékos edz.

A Szerencs VSE 28-31-re kikapott a Dabas KC VSE-től a női kézilabda utánpótlás LU19 III. D-osztály 6. fordulójában. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban október 29-én megtartott mérkőzésen a szerencsi lányoknak a tabella egyik legerősebb csapatával kellett megküzdeniük.

A Szerencs VSE kézilabdázói 40-18-ra legyőzték az ózdi csapatot, Tálas Dórina nyolc gólt, Matolcsi Lili hat, Vámos Eszter, Konyári Kinga és Rózsa Boglárka öt-öt találatot szerzett!

Hazai pályán vereséget szenvedtek a Szerencs VSE kézilabdázói a Hevesi SE játékosaitól, a Női Ifjúsági III. osztály D-csoport 26. fordulójában.

A Szerencs VSE 24-23-re legyőzte a Mátészalka MTK csapatát a Női Ifjúsági III. osztály D. csoport 19. fordulójában.

A Szerencs VSE női kézilabdacsapatának ifi csoportja keddenként tartja az edzéseket, a legutóbbi azonban március 15-re esett, így most egy kicsit más környezetben, a szabadban, friss levegőn végezték a felkészülést.

A Szerencs VSE női ifjúsági kézilabdacsapata november 27-én vereséget szenvedett a Vitka SE elleni mérkőzésen.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.