Közélet

Szerencs életében hagyomány, hogy az önkormányzat felköszönti szépkorú lakóit. Szabó Lászlónét 90. születésnapja alkalmából Nyiri Tibor köszöntötte szeptember 11-én.

A polgármester a jeles évforduló alkalmából a város ajándékai mellett, átadta Orbán Viktor miniszterelnök köszöntőlevelét is. Erzsike néni 1933-ban született Taktaharkányban, összesen heten voltak testvérek. Szinte egész életében a Szerencsi Csokoládégyárban dolgozott a drazsé és ostya osztályon. Elmondása szerint, volt olyan időszak, amikor 1000-nél is több munkás serénykedett a gyárban, mégis egy nagy családként tekintettek egymásra.

Erzsike néni jó egészségügyi és szellemi frissességnek örvend, szerettei gondoskodnak róla a saját otthonában. Házasságából egy gyermek született, két unokája és négy dédunokája van, akikkel rendszeresen tartja a kapcsolatot. Erzsike néni nagyon szeret kertészkedni, sütni és főzni. Családja elmondása szerint egyik kedvenc étele a klasszikus töltött káposzta, amit nagy szakértelemmel és szívvel készít minden alkalommal.

Isten éltesse Erzsike nénit és további jó egészséget kívánunk neki!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.