A 2023/2024-es szezonban a Szerencs VSE csapata lett legjobb a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei II. osztályú labdarúgóbajnokság Kelet csoportjában, jelentős előnnyel megszerezve az első helyet. Az U19-es gárda is kitűnően szerepelt, veretlenül zárva a szezont szintén az élen végzett. Az ünnepélyes díjátadóra június 28-án került sor a szerencsi önkormányzat tanácstermében.

  • Galéria:

A foci népszerűsítése és a sportkapcsolatok ápolása céljából január 21-én rendezték meg a SZEGÉP Kupa U13-as teremlabdarúgó tornát.

A 2010-ben elhunyt, köztiszteletben álló, sportszerető Uray Attilának állít emléket az a labdarúgó emléktorna, amit immár tizenegyedik alkalommal szerveztek meg január 20-án a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

  • Galéria:

Az SZVSE focistái az elmúlt időszakban sajnálatos módon ismét szembesültek egy olyan problémával, amelyre már többször felhívták a figyelmet, hogy a centerpálya használata csak a szakosztályi edzéseken és mérkőzéseken engedélyezett.

A Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen új műfüves focipálya építését kezdte meg Szerencs Város Önkormányzata. Nyiri Tibor polgármester, a Szerencs Város Sportegyesület elnöke arról adott tájékoztatást, hogy sikeres pályáztatnak köszönhetően műfüves futballpálya építésére nyílt lehetőség, amit már el is kezdett a kivitelező. A focipálya a szabványoknak megfelelő, a hosszúsága meghaladja a 90 métert, szélessége pedig az 50 métert.

A B.A.Z. megyei II. Kelet U-19-es labdarugó bajnokság idei győztese a Szerencs VSE U19-es csapata. A szerencsi gárda az első helyen végzett, összesen 48 ponttal. Megelőzték a Sárospataki TC-t, Abaújszántói VSE-t, Pácin SE-t, Taktaharkány SE-t, Gönc VSE-t, Mezőzombor FC-t, Karcsai LSE-t, Tiszaladány KSIE-t és a Telkibánya ASE-t. Az ifjú titánok 18 mérkőzésből 16-ot megnyertek és több mint 100 gólt lőttek. A legtöbb találatot Cziczer Máté szerezte, aki összesen 28-szor talált az ellenfél hálójába.

A 2010-ben elhunyt, köztiszteletben álló, sportszerető Uray Attilának állít emléket az a labdarugó emléktorna, amit immár tizedik alkalommal szerveztek meg január 16-án a szerencsi Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

A B.A.Z. Megyei II. Kelet felnőtt labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a Szerencs Városi Sportegyesület focistái az eddig veretlen Sárospataki TC együttesét fogadták, március 7-én a Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepen.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.