Megye

Mintegy harmincmilliárdos beruházás végére került pont Szikszón a HELL ENERGY Magyarország Kft. egyik üzemcsarnokában, harmincegyezer raklapnyi termék befogadására alkalmas, teljesen automatizált magas-raktár avatására került sor ma délelőtt.

Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő jegyezte meg, hogy ez a fejlesztés is jelzi, az ország keleti része felzárkózik a nyugatihoz, itt is meg lehet valósítani világszínvonalú beruházásokat.

Demeter Ervin kormánymegbízott ráerősített Koncz Ferenc gondolataira, mint azt megjegyezte, Borsod-Abaúj-Zemplén felzárkózik az ország fejlettebb megyéinek sorába. Füzesséri József szikszói polgármester örömének adott hangot, hiszen a cégcsoport az eddigi kétszázhúszmillió euros befektetésével hatszáz új munkahelyet teremtett a városban és vonzáskörzetében. Csereklye Barnabás a Kft. ügyvezetője áttekintette a cégcsoport elmúlt nyolc éves történetét – hangsúlyozva, hogy olyan érték keletkezett a térségben, ami elismerést váltott ki a nagyvilágban, nem véletlenül sikerült megnyerni a cég kampánya során Bruce Willist, az amerikai világsztárt.

A program végén igazi meglepetéssel szolgáltak a vendégek felé a cégvezetők, az avatószalag átvágásánál „segítséget nyújtott,” majd rövid show műsort adott Titan, a világhírű óriásrobot.

Forrás: SfL

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.