Megye

40 évesek a Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház bungalói. Az épületeket még 1979-ben kezdtél el építeni egy nagy összefogás keretében, és közel 3 éven át épültek.

A szeptember 13-án megtartott ünnepélyes eseményen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte az egykori kivitelezőket és tanárokat. Beszédében elhangzott, hogy az egykori úttörőtábor negyven éven át több ezer diáknak, tanárnak és családnak nyújtott önfeledt kikapcsolódási lehetőséget.

A városvezető megjegyezte, hogy a 2017-ben felújított táborral egy modern, családias környezet várja a táborozni vágyó tanulókat és vendégeket. Beszéde végén köszönetet mondott mindazoknak, akik negyven évvel ezelőtt megkezdték a bungalók építését, külön köszönetet mondott Takács M. Istvánnak a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. ügyvezető igazgatójának is, aki a tábor felújításában vállalt nagy szerepet és azóta is működteti és gondját viseli a tábornak.

A polgármester beszéde után a Hajnali Néptáncegyüttes táncprodukció következtek, majd Bajcsy Bettina énekelt. Az ünnepélyes programot a Ciráda együttes előadása zárta.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.