×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2016/04/20160402_sulyemelo_diakolimpia_szombat_delutan

Súlyemelés

Százharminc versenyző részvételével megkezdődött a Súlyemelő Diákolimpia országos döntője Szerencsen. A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ), a Magyar Diáksport Szövetség és Szerencs Város Sportegyesülete közös eseményén a 8–18 éves korosztály sportolói mérik össze erejüket.

A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megrendezett ünnepélyes megnyitón Nyiri Tibor, a Szerencs VSE elnöke reményét fejezte ki, hogy a fiatalok vissza tudják majd adni a súlyemelés egykori fényét. – Nagy öröm a város számára, hogy ismét itt rendezték meg a diákolimpiát.

Ma a magyar sportban általános jelenség, hogy a vidék erejében bízni lehet. Szerencs ebben mindig partner lesz, erőnkhöz, lehetőségeinkhez mérten támogatni fogjuk a súlyemelést – fogalmazott Szerencs alpolgármestere, aki köszönetet mondott a helyi szakosztály vezetőinek, Fekete Diánának és Morvai Zoltánnak, akik lelkesen és lelkiismeretesen végzik munkájukat és vettek részt a diákolimpia döntőjének szervezésében.

A megnyitón köszöntőt mondott Dobos Imre, a Magyar Súlyemelő Szövetség elnöke és Viszlai István, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-Magyarországi régiójának elnöke is.A Szerencs VSE színeiben hét diák vesz részt a döntő küzdelmeiben.A diákok szakítás és lökés kategóriában versengenek a legjobbnak járó elismerésért. A döntő vasárnap folytatódik.

{gallery}cikkek/2016/04/20160402_sulyemelo_diakolimpia_szombat_delutan{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.