Kézilabda

A Szerencs VSE női felnőtt kézilabdacsapata a megyei bajnokság 3. fordulójában az Albrecht-MISKOLCI VSC játékosait fogata október 9-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

A hazaiak végig uralták a mérkőzést, már az elején megmutatkozott a jobb taktika. A szerencsi lányok támadásai rendre értékes pontokat hoztak, az első félidő végére 6 pontos előnyre tettek szert. A második félidőben a hazai csapat tovább növelte az előnyét, s végül 8 ponttal legyőzték a vendégcsapatot.

A végeredmény Szerencs VSE – Albrecht MISKOLCI VSC 30-22.

– A támadással nincs problémánk, szerencsére úgy sikerült elkezdeni a szezont, hogy a csapat lendületesen támad, sok gólt lőnek. A védekezés viszont nem akar összeállni. Az előző két mérkőzésen nagyon sok gólt kaptunk, most szerencsére már kevesebbet. Az egész védelemre sajnos igaz, de legfőképpen a szélekre, hogy nem találjuk meg a megfelelő időpontot és nem alkalmazzuk a megfelelő technikát a védekezésre. Ez a széleken azért veszélyes mert ott, ha hibázik a védő, akkor abból szinte biztosan büntetés lesz, 2 percre kiállítják a vétkes játékost vagy hetesek – büntető dobások – lesznek. Ezen mindenképp dolgozni fogunk, a sérülések miatt sok az új játékos, akiknek még nincs meg a kellő tapasztalatuk, de összeségében elégedett vagyok velük – mondta Katona Krisztina a szerencsiek edzője.

A következő mérkőzés hazai pályán október 18-án a Tiszaújvárosi SC ellen lesz.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.