Kézilabda

A Sárospataki USI gárdáját fogadták hazai pályán november 29-én a Szerencs VSE női felnőtt kézilabdázói.

A mérkőzés elejét a szerencsiek kapták el jobban, a 10. percre már 3 pontos előnyt alakítottak ki, ezt a 25. percre 6 pontra növelték. Az első félidőben a szerencsi játékosokat szabálytalanság miatt a bírók rendre 2 perces büntető kiállításokkal sújtották.

Azonban a szerencsi lányokat ez sem hátráltatta abban, hogy a 30. percre 10 pontos előnyre tegyenek szert. A második félidőben a sárospatakiak kihasználták azt, hogy a szerencsi játékosokat továbbra is folyamatosan kiállítják. A hazai csapat az utolsó 20 percben szinte folyamatos emberhátránnyal küszködött.

A vendégcsapat bár sokszor élt az emberfölény adta lehetőségekkel, ám a szerencsiek 5 emberrel is jól védekeztek és sokszor azonnal visszatámadtak így a sárospatakiak a mérkőzés végére csak 6 pontra tudták megközelíteni a hazai csapatot.

A végeredmény Szerencs VSE – Sárospataki USI: 38-32.

A Szerencs VSE jelenleg a tabella 2. helyén áll. Katona Krisztina edző érdeklődésünkre elmondta, hogy az 1. hely megszerzése a cél, ami nem lesz egyszerű, de mindent megtesznek a győzelemért. Az éven ez volt az utolsó mérkőzés, a következő 2021. február 27-én lesz idegenben Tiszaújváros ellen. A lányok a tavaszi mérkőzésekre a felkészülést már januárban elkezdik.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.